Contactgegevens

Ben je toe aan verbetering voor je bedrijf of organisatie? Ervaar je bottlenecks, kan de samenwerking beter en wil je processen optimaliseren? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking over de mogelijkheden van samenwerken met Noctuam. Daar word je altijd een stuk wijzer van.

Mathieu Siemons van Noctuam
Mathieu Siemons

Noctuam BV
Mathieu Siemons
Bosscheweg 44a
5056 KC Berkel-Enschot

m.siemons@noctuam.nl
06 51 38 15 50
Naar noctuam.nl
Mathieu Siemons op LinkedIn
Noctuam op Instagram

Noctuam maakt je wijzer

Noctuam

Noctuam is Latijn voor uil: symbool van wijsheid. Noctuam maakt je wijzer als je binnen je bedrijf beter wilt samenwerken, bedrijfsprocessen wilt optimaliseren, doorlooptijden wilt verkorten, medewerkers duurzaam wilt inzetten en weer op volle kracht vooruit wilt.


Timmerfabrikant, het vaktijdschrift voor de timmerindustire

In Timmerfabrikant, het vaktijdschrift voor de timmerindustrie, verscheen op 10 december 2020 een artikel over Hebo Kozijnen met o.a. Noctuam BV in de hoofdrol:

QRM-consultants en trainers Mathieu Siemons (Noctuam) en Rob Goosensen (Rogos) begeleiden momenteel Hebo Kozijnen in Hengevelde naar een toekomstbestendige organisatie. Optimalisatie van processen, betere samenwerking, effectief leiderschap en ­probleemoplossend vermogen maken de dit jaar het veertigjarig jubileum vierende onderneming klaar voor de volgende decennia.

QRM-specialist Mathieu Siemons: “In dat groeitraject moet je aandacht blijven houden voor de menselijke component. Uiteindelijk is dat het kapitaal van de onderneming. Doe je dat niet, dan gaan zaken langs elkaar heen lopen. Wat aan probleemoplossend vermogen in kleine organisaties vaak min of meer vanzelf gaat, krijg je in middelgrote en grotere organisaties alleen voor elkaar als je er tijd en energie in stopt.”

Lees hier het hele artikel